Lichtkoepels

Lichtkoepels zijn in diverse maten en modellen te koop. Zodra je hierna op zoek bent, is het zeker aan te raden om een kijkje op de site van Licht-koepels.be te nemen. Hier is een zeer groot assortiment te vinden, waaruit je een keuze kan maken. Zo heb je modellen met een bollen kap, maar ook platte modellen en zelfs een paar die je open kan zetten. 

Voor onze schuur wilden wij graag een dakraam hebben. Het is hier altijd zo donker en daar wilden wij verandering in brengen. Omdat onze schuur los staat van ons huis en een plat dak heeft, leek het ons verstandig om hier een extra, beveiligd, raam in te laten zetten. Voordeel is dat er veel meer lichtinval binnen komt en het staat ook bijzonder mooi. 

Keuze maken uit veel mooie lichtkoepels

Via de website van Licht-koepels.be, zijn wij op zoek gegaan naar een geschikt exemplaar. Best wel moeilijk, want hier is zoveel te zien, dat alles wel even mooi is. Uiteindelijk hebben wij een raam uitgekozen waar zelf dieven geen kans hebben om binnen te komen. Dit model bestaat namelijk uit het raam, maar er zit als het ware een soort doorval beveiliging/anti-inbraakrooster op. Mocht iemand andere bedoelingen hebben, dan is de kans klein dat diegene binnen kan komen. 

De bestelling hadden wij zo gemaakt. Echter moesten wij wel de juiste maten doorgeven, maar ook dat was geen enkel probleem. Zeer snel nadat wij de bestelling de deur uit hadden gedaan, werd ons pakket al geleverd en konden wij aan de slag gaan.