Het Efteling Hotel!

Wie kent de Efteling nou niet?! Het leukste pretpark van Nederland en het is dan ook hartstikke leuk om in het hotel van de Efteling te slapen! Maak van een dagje uit een mini-vakantie en boek een overnachting in het GuestHouse Hotel. De Efteling ligt super dichtbij bij het hotel. In het GuestHouse Hotel zijn er verschillende kamertypes. Ruim en nog ruimere met bijzondere bedden voor de hele familie, praktisch maar ook leuk ingericht. Je blijft misschien niet lang maar het blijft je wel lang bij!

Hotel Efteling: de arrangementen

Hotel Efteling heeft verschillende arrangementen:

  • Efteling Package Small: verblijf 1 nacht met 1 dag parkentree. Kamertype mag je kiezen en ontbijt is inbegrepen! Kids t/m 3 jaar hoef je niet mee te tellen, zij verblijven gratis!
  • Efteling Package Medium: verblijf kort maar geniet langer! 1 Nacht verblijven in een kamer naar keuze en 2 dagen parkentree. Het ontbijt is natuurlijk inbegrepen en binnen 6 minuten ben je bij de Efteling.
  • Efteling Package Large: neem je tijd om te genieten. 2 Nachten en 1 dag Efteling heb je genoeg tijd om naast het parkbezoek ook andere dingen te doen in de omgeving. 2 Nachten, 2 ochtenden mét ontbijt en 1 dag entree, hoe lekker is dat?!
  • Efteling Package Extra Large: het beste van 2 werelden: 2 nachten & 2 dagen entree. Dubbel het plezier. Je kan dan lekker rustig genieten van 2 dagen wandelen door het park en ’s avonds lekker rusten in een van de kamers.